Vorsteiner тунингова Mercedes C63 AMG Coupe

Все още и до ден днешен когато видя двуврат Мерцедес роден  в началото на 90-те години и се усмихвам. Но не защото е моя детска мечта, а защото винаги съм се чудил защо им трябваше такъв модел. Естествено за всеки влак си има пътници, та и този "спортен" модел си намери своите собственици, някои от които и до ден днешен ги шофират ежедневно.
Но друга ми беше мисълта. Сега няколко десетки години по-късно двуврати Мерцедеси продължават да се правят и отново приковават моя поглед, но този път защото ми е мечта. С ръка на сърцето мога да споделя, че силуета им е доста вдъхновяващ.
Такъв е и за редица тунинг майстори, които се надпреварват да изваждат на бял свят нови и нови тунинг програми. 
Такава наскоро беше обявена от американския тунинг специалист Vorsteiner. Тя е предназначена за Mercedes C63 AMG Coupe. 
Аеродинамичния кит е изготвен изцяло от карбон и включва нов преден спойлер, заден дифузьор, странични декоративни прагове и заден спойлер.
Клиентите могат да избират между 19 и 20-цолови джанти боядисани в черен мат и/или нова изпускателна система от неръждаема стомана или титан.
От Vorsteiner са решили да не пипат 6.3-литровия V8 двигател с 451 конски сили.
Ако притежавате C63 AMG Coupe и тази нова визия ви харесва, то може да закупите пакета от началото на това лято, а аз започвам да се оглеждам за още по-красиви двуврати Мерцедеси.
You might also like:
върни в началото