Песен за душата


Вече няколко петъка подред уважаваме очите (ще се случва и занапред, ако не мине черна котка път или не срежат оптиката), но трябва да обърнем внимание и на ушите. Все пак истинският  тунинг автомобил трябва да покори и слуха ни. Не искам дори да си представям какво ще е бъдещето, когато започнат да тунинговат и "електричките" Ако генерацията на автомобила не е претърпяла пълна промяна, целият ефект от джанти, боя, окачване и силов тунинг е като да ближеш сладолед през стъкло.
Преди време случайно попаднах на потребител NM2255's, който измежду всички видео клипове посветени на негово величество автомобила е качил и около 12 клипа от тунинг събитието SpeedDay проведено на пистата Монца (Monza) миналата година. Накратко става на въпрос за отворена писта за всички желаещи собственици на тунинговани автомобили отговарящи на техническите изисквания за допускане до пистата. Входната такса за участие е €60. Състезателният ден стартира в 08.00 ч. и завършва в 19.00 ч.... когато и започва интересното.
Става на въпрос за тунела при изхода от пистата. Там група ентусиасти са открили най-доброто място и най-добрия начин за изпращане на участниците.
Смесицата от звука на десетки спортни генерации и възгласите на емоционалните по природа италианци е уникална. Гарантирам ви настръхване!
П.П Препоръчвам използването на слушалки за да не тичат комшиите ви от тераса на тераса в търсене на булевардната гонка.




 

0 comments:

Публикуване на коментар

You might also like:
върни в началото