Chevrolet Camaro върху 32-инчови джанти

Един от евтините и лесни начини за подобряване на външния вид на автомобила е инсталирането на нов комплект джанти. Освен че трябва да са лъскави те трябва да са и възможно най-големият размер, който автомобила може да понесе. С течение на годините този параметър неусетно премина от 15-цолови към 19-цолови. Нека не забравяме, че до преди няколко години автомобилите излизаха с 13-ки от официалните представителства.
Въпреки факта, че все по-често се говори за даунсайзване в автомобилната индустрия, което включва и връщането към по-малък размер гуми и респективно джанти за покриването на екологичните норми, някои ентусиасти продължават да вдигат летвата.
Същата лично за мен е поставена на най-високото възможно ниво от неизвестни американци. На видеото по-долу може да видите не един, а два броя Chevrolet Camaro оборудвани с 32-цолови!!! (това са повече от 80 сантиметра в диаметър) джанти. Честно казано на няколко пъти бях готов да посегна към копчетата за настройка на картината... Трудно човек може да привикне с разликата в мащабите между прекрасния американски мускулест автомобил и хромираните 32-ки.
Естествено те са хромирани и са оборудвани със спинъри, които допълнително разбиват всякакви фантазии.



0 comments:

Публикуване на коментар

You might also like:
върни в началото