Porsche Cayenne Wide Track Edition от Kahn Design


Измина доста време откакто не съм писал за Project Kahn. Няма да си кривя душата и ще си призная, че до сега не са вадили тунинг проект на бял свят, който да не ми е легнал на сърцето. Това може да се дължи на обичайните им "жертви" като Range Rover Sport, Audi, Porsche, Rolls Royce, Jaguar... А може и да се дължи на великолепните им във всички презентации снимки. Винаги съм подкрепял вниманието към детайла, което отделят дадени тунинг фирми и съм се учудвал на тези, които влагат една чанта пари и снимат творенията си със "сапунерки".
Но да не се отклоняваме от темата, а да се върнем на великолепния Porsche Cayenne Wide Track Edition. Типично за момчетата от Kahn творението им е получило своят "edition" етикет. И отново по неписано правило няма никаква намеса под капака.
За сметка на това Cayenne Wide Track получава нови арки над 4-те колела, всичките с вентилационни отвори, като в предните място са намерили и новите LED дневни светлини. Предната и задната броня са боядисани в цвета на купето, а новите карбонови детайли по тях в сива перла.
Porsche Cayenne Wide Track Edition стои върху нов комплект 22-цолови джанти Kahn RS600, зад които се крият боядисаните в ярко червени спирачни апарати. Клиренса на германския SUV е намален благодарение на новите спортни пружини, което помага за по-стегнатото му държание на пътя и за още по-агресивна визия.
Освен визията, агресивен е и звука издаван от новата изпускателна система.
Интериора е черно червен и е изработен изцяло от перфорирана кожа. Червен е и оборотомера.
Цената на Porsche Cayenne Wide Track Edition е £77,875 или малко над $120 000.





0 comments:

Публикуване на коментар

You might also like:
върни в началото