Последните програми за Golf VI от МТМ

VW Golf VI GTI/GTD
Всички знаем, че любимата абревиатурата VW върви най-добре с абревиатурата GTi.Няма по-одумван модел автомобил от средния клас, който да е толкова обичан и мразен заедно.
Една нова комбинация от букви все по-често започва да се използва в тунинг форумите и това е VW GTD. какво по-хубаво от добре изглеждащ автомобил, който върви много и харчи малко.
Точно на тези два модела от "народната" марка тунинг специалистите от МТМ са обърнали внимание. Възможностите за тунинговане са много.
За модела GTi се предлагат 4 програми. Най-голямата естествено предлага и най-много конски сили - 310к.с. Другите варират около 270к.с. Използвани са промяна на електрониката, турбо чарджери от МТМ, нови всмукателни и изпускателни колектори, като всяка програма идва със своята комбинация от подобрения. Останалите подобрения са нова изпускателна система, спирачна система от МТМ с 380мм. дискове, както и окачване, което снижава автомобила с 30мм.
И при двата модела се набляга на техническата част и много малко на оптическия тунинг. Той се заключава до 9 лъчеви 19 цолови джанти BIMOTO.
Цените за GTi стартират от 2698€ за най-силовият пакет, който увеличава мощността с 60к.с. включително и 18 цолови джанти.
За GTD - 800€ за силовия тунинг, 18 цолови джанти - 1 499€, а за 400€ повече получавате и 19 цоловият модел
Представител на МТМ за България е фирма Overdrive

VW Golf VI от МТМ - галерия

0 comments:

Публикуване на коментар

You might also like:
върни в началото