BMW M3 от Manhart Racing

BMW M3  от Manhart Racing
Manhart Racing - за тези, които не са  върли фенове на марката BMW разясняваме: базирана в Германия фирмата е  100% ориентирана към модифицирането на автомобили с марката BMW.
Тези дни изтече информация за тяхна разработка върху BMW M3 (Е92).
Наблегнато е основно на силовия тунинг, като се предлага избор между три варианта. И трите са свързани с поставянето на нови турбочарджъри с различна големина. При последния се поставя чарджър от ASA благодарение на който мощността на двигателя нараства до 655к.с. Максималната скорост вече е 350км/ч. а спринта 0-100км/ч отнема на двувратото купе 3.7секунди.
Тъй като за един добър автомобил мощността не е всичко от Manhart са добавили окачване от Bilstein и 20-инчови джанти от BBS в черно "опаковани" в гуми Continental 245/30ZR20 за предните и 295/25ZR20 за задните. Спирачките са подобрени с по-големи дискове и спирачни апарати от BMW M5 E60. Добавена е и нова изпускателна система.
Останалата част от проекта се довършва основно от карбоновите добавки за предната и задната броня, капаци за страничните огледала също от карбон, както и от кожа и алкантра за интериора.


BMW M3 от Manhart Racing - галерия

0 comments:

Публикуване на коментар

You might also like:
върни в началото