Едно необикновено E30

Ясно ни е вече, че жените не са това което трябваше да бъдат. Докато преди време не са напускали дома за да отгледат младото поколение, то сега заемат къде, къде по-отговорни длъжности. И ако някак все още не можем да преглътнем факта, че се налага да сменим памперса на малкия или да приберем прането, от друга страна новото мислене има и своите преимущества.
Това че в автомобила до нас на светофара зад волана е жена вече никой не учудва. Не ме разбирайте погрешно жени, но това преди години не беше никак обичайно, дори напротив. Но друго е притеснително тук. Момента, в който пред вас в сервиза или магазина за авточасти и аксесоари се е наредило прелестно създание. Дойде и времето, когато на въпроси за тунинг проекта на автоизложенията отговарят жени. Една от тях е известната вече Andrea Friedrich, но не е единствена.
Ето още една руса мома, която също се явява за да подтисне мъжкото его. Не само, че е една от малкото (все още), която управлява тунингован автомобил, но и според информацията в Интернет е основният тунер. Именно тя е причината и създателя на този красив представител на марката BMW. За наша радост E30-ката е не само красива, но и технически ъпгрейдната. Само погледнете спирачната система зад тези красиви джанти.

За съжаление това е единствената информация за този проект и собственичката му. Дори и видеоклипа прилича повече на трейлър, отколкото на истински клип. Но дори и така си заслужава гледането заради двете красавици на него.

0 comments:

Публикуване на коментар

You might also like:
върни в началото