Lamborghini Aventador Twin-Turbo от Underground Racing

Ако поне малко се интересувате от тунинговането на супер спортни автомобили като Lamborghini, то със сигурност сте наясно с работата на базираната в Северна Каролина тунинг фирма Underground Racing. Те са се специализирали в тунинговането на Lamborghini и техни проекти влизат доста често в топ новините по специализираните медии.
Дори и да не сте фен на тунинга, то има голяма вероятност да сте изгледали поне един видеоклип пуснат от фирмата. Мога да се обзаложа, че той е именно този.
След като напълниха youtube с няколко Gallardo с мощност от 1000+ конски сили дойде време за покоряване на нови върхове. Става на въпрос за великолепния Lamborghini Aventador, който вече гордо се реди в клуб 1000+.
UR Aventador е получил още едно турбо като основа и още няколко доработки, за които фирмата не дава информация, но крайният резултат е убиец на Bugatti Veyron. Мощността на Lamborghini Aventador Twin-Turbo е 1200 конски сили, а времето което му отнема за дисциплината от 0 до 100 км/ч е феноменалните 2.2 секунди.



0 comments:

Публикуване на коментар

You might also like:
върни в началото