Peugeot Partner от Irmscher

На интересно предложение попаднах тези дни. То идва от немския тунинг майстор Irmscher или ако трябва да бъда по-точен от RC подразделението им. На всички ни е ясно, че Irmscher доработва автомобили с марката Opel, но гореспоменатото RC подразделение предлага тунинг програми за автомобили от марката Peugeot.
Именно с такъв проект тунинг фирмата смята да се представи на предстоящото авто изложение в Женева.
За основа е използван Peugeot Partner Tepee, който идва с един единствен допълнителен елемент - сгъваема палатка на покрива. Палатката разчита на четири ъглови елементи, за да запази формата си и може да бъде разгъната за секунди (поне така обещава тунера). Размерите й са 1.20 х 2.45 м.
Кемперовата тема е пренесена и в интериора, където в задната част може да открием модулна платформа с размери 1.15 х 0.75 м, която по желание на клиента може да включва детско легло.
За съжаление това е единствената информация предоставена от Irmscher, но за наша радост няма да се наложи да чакаме дълго време за подробностите, тъй като авто изложението в Женева започва на 08 март и ще продължи 10 дена.
You might also like:
върни в началото