Mercedes C63 AMG Coupe от Domanig

Mercedes C63 AMG Coupe е специфичен автомобил, който според мен не се нуждае от каквито и да е тунинг намеси или най-малкото те трябва да са насочени към това което се намира под предния капак. Естествено това не спира някои известни и не толкова известни тунинг фирми.

Една от тях е Domanig Autodesign, която обзалагам се не сте чували ( ако сте, то приемете моите адмирации). Базираната в Aschaffenburg, Германия фирмата е специализирана в доработката на автомобили от марката Mercedes. Макар и не толкова известна фирмата заслужава внимание благодарение на красивите проекти, които е сътворила през времето. Сами може да се убедите в това като посетите сайта им.

Поредния им проект както вече се досещате е предназначен за Mercedes C63 AMG Coupe. Като за начало купето е получило няколко аеродинамични елемента включително нов преден спойлер от карбон и заден дифузьор. Към външните промени влизат и боядисания в черно таван и нов комплект 20-цолови джанти DOM03 и гуми Dunlop Sport Maxx GT. Тривратия Мерцедес е получил и ново спортно окачване от KW.

За радост тунинг пакета не приключва до тук. Отделено е внимание и на силовия агрегат или иначе казано 6.2-литровия V8 (487 конски сили) вече произвежда 525 к.с., което от своя страна помага за постигането на максимална скорост от 300 км/ч.
You might also like:
върни в началото