Panamera от Fab Design на изложението в Женева

Porsche Panamera от Fab Design
Fab Design е фирма занимаваща се с тунинг на автомобили с марката на Мерцедес. За първи път от гаражите й излиза автомобил, който не е произведен в заводите на Даймлер. От фирмата се заричат това да е първия им, но не и последен такъв опит.
Panamera на Fab Design получи гласност преди няколко месеца, но на изложението в Женева автомобила за първи път можеше да се види на живо.
Няма начин този автомобил да не Ви грабне окото. Разликите с оригинала се хващат от пръв поглед. Раздутите калници  и новите отвори за въздух придават агресивен вид на иначе замислената за лимузина автомобил. Предната броня е нова, както и страничните прагове. Задната броня е модифицирана, като в нея е вграден карбонов дифузьор. Изпускателната система завършва с централно разположени три трапецовидни накрайника вградени в дифузьора. Друга новост е крилото на задния капак, който се надяваме да е поставен там във връзка с аеродинамиката, защото със сигурност не върши нищо положително за визията на автомобила.
Джантите са 22", а окачването е снижено с 20мм.
От Fab Design не дават повече информация относно тяхната Panamera Turbo, но две неща са сигурни:
  • първия им опит с различен от Мерцедес автомобил е сполучлив, защото сме виждали не чак толкова красиви екземпляри правени от тях 
  • по света ще има точно 15 бройки от 4-вратото им Порше




Panamera от Fab Design - галерия

0 comments:

Публикуване на коментар

You might also like:
върни в началото