Nissan GT-R Alpha 12

Nissan GT-R продължава да бъде на едно от първите места в списъка с мечтани автомобили на всеки автомобилен ентусиаст. Японския "самурай" притежава всичко необходимо за поддържането на адреналина на 100%. Като се започне от респектиращия му вид до уникалното му табло с възможност за персонализация. Какво може да се иска повече?
Може би малко повече мощност? Тя никога не е в излишък. Тук идва ролята на тунерите от AMS Performance. Техния пакет наречен Alpha 12 ще задоволи и най-големите изисквания на клиента им що се отнася до мощност. След инсталирането му 3,8-литровия би-турбо двигател произвежда невероятните 1318 конски сили.
Не е учудващо, че именно този автомобил стана най-бързият GT-R в света. Това стана ясно на провелото се миналия месец Texas Mile събитие на което се събират търсачи на силни усещания с бензин в кръвта. Такъв е Andrew Hadeed, който е собственик на първия Nissan GT-R Alpha 12. Лично той постави рекорда на пистата в Тексас. 350 км/ч отчетоха радарите в края на правата.


You might also like:
върни в началото