Range Rover Sport от Mansory

Range Rover Sport тунинг от Mansory
В света на тунинга всяка една фирма се бори да си спечели името на пазара. Повечето от тях са известни със своята отдаденост на дадена марка, някои от тях имат запазена марка в тунинговането, а други са просто странни.
Една от най-странните фирми в бранша без спор е Mansory. Творения като Porsche Cayenne Chopster , G-Class и Vitesse Rose „стряскат” аудиторията на световните автоизложения от години.
Най-новата изненада сервирана ни от базираната в Швейцария фирма е тунингован Range Rover Sport. Изненадата не е обаче толкова в предната броня или добавката на предния капак, колкото самият автомобил. За първи път от Mansory свалят летвата и се захващат с величественият високопроходим автомобил от Великобритания.
Естествено най-голямо внимание е обърнато на екстериора. Благодарение на новата визия автомобила няма как да бъде пропуснат на пътя. Огромната броня и разширените калници с 60мм и 80мм съответно на предната и задната ос карат „джипа” да изглежда като цивилен танк. Останалите добавки включват и дифузьор от въглеродни влакна интегриран в задната престилка, спойлер на покрива, нов преден спойлер с интегрирани вертикални LED светлини, както и добавка на предния капак. Автомобила стои върху 23 цолови лети джанти в комплект с 315/25 R23 гуми. Клиренсът е намален с 30мм благодарение на новия модул въздушно окачване.
За интериора от Mansory предлагат нов спортен волан и алуминиеви педали. Почти всички детайли са покрити с кожа, която може да се комбинира с дърво или карбон по избор.
Не е забравен и двигателния отсек. Благодарение на новата изпускателна система, спортните въздушни филтри и оптимизирания софтуер двигателя разполага с допълнителни 30к.с.




Range Rover Sport от Mansory - галерия

0 comments:

Публикуване на коментар

You might also like:
върни в началото