"Кубчето" на Mansory

Mercedes Benz G55 AMG от Mansory
Последното за което се сещаме при вида на G-класата е супер лукс. Знаем, че в нашата страна този автомобил се води едва ли не лимузина, но дори и със всичките си екстри не се доближава до S-класата примерно.
Ето, че това може да бъде променено. Немската фирма Mansory известна с луксозните си доработки върху скъпи автомобили постави своя подпис върху немското кубче.
Визията е запазена, просто всички елементи до линията на стъклата и покрива са направени от карбон. Новото "отвън" са 23 инчовите джанти "обути" в гуми Pirelli Scorpion, както и добавянето на модерните LED дневни светлини.
Под капака вече "галопират" 700к.с. Повишаването на мощността е благодарение на подмяната на някои компоненти с такива от SLR.
Вътре в купето пътниците, които не могат да бъдат повече от 4-ма пътуват в пълен лукс. Карбон-а е завладял немалка част от интериора. Освен по седалките той може да бъде открит и по централната конзола, която вече минава по цялата дължина на автомобила. В предните седалки са вградени монитори, които са свързани към централната DVD система.
Съвета ми е добре да разгледате снимките, защото колкото и обидно да звучи такъв автомобил в нашата страна няма да видим. Серията за производство е сведена до 7 (седем) бройки.

G-Class от Mansory - галерия

0 comments:

Публикуване на коментар

You might also like:
върни в началото