Време е за Мис Тунинг Календар 2013

Все още можем да си позволим да караме на отворени прозорци или свалени гюруци за истинските ентусиасти, но по падащите листа и все по-големите температурни разлики между нощните и дневните температури можем лесно да се досетим, че му се види края. Да се надяваме, че Майте са сбъркали и края ще е само за годината, а не за Света. Все пак има на какво да се порадваме и следващата година.... и то цяла година.
Става на въпрос за поредното издание на Мис Тунинг Календар или иначе казано, версия 2013. Както вече може би сте се досетили от страниците му ще гледат Фрици Арнолд, носителката на титлата Мис Тунинг 2012 и собственичката за една година на Skoda Fabia Monte Carlo (и още няколко привилегии) и няколко тунинговани автомобила.
Снимките за календара са направени във Финландия при привидно ниски температури, което от своя страна не е попречило на "слънчевата" усмивка на 22-годишната германка да грее на всеки един от 12-те листа.
Само не мога да си обясня избора на автомобили на някои от снимките, но да кажем, че това се дължи на слабия избор между тунинговани автомобили в студена Финландия.
Календара е вече в продажба и може да се поръча онлайн срещу 25 евро, в които е включена и доставката. Отпечатани са едва 1500 броя, което намаля драстично времето ви за мислене дали да го закупите.
Какво представлява може да погледнете в интернет ( например тук), а по-надолу може да видите снимки от правенето му.










0 comments:

Публикуване на коментар

You might also like:
върни в началото